Kennismeeting voor Friese glasvezelinitiatieven

In: Buitengebied, Kennisbank, Vraagbundeling

Datum: 17 jul 2015

BuitengebiedHoe krijgt u zoveel mogelijk aanmeldingen voor glasvezel binnen uw project? Welke argumenten werken het beste om mensen over de streep te trekken? Gedrukte flyers uitdelen, een online actie opzetten of een combinatie van beide? Dit zijn vragen waar veel initiatiefgroepen tegenaan lopen. Daarom organiseert Breedband Friesland op donderdag 17 september 2015 een kennismeeting voor alle bewonersinitiatieven voor glasvezel.

In heel Friesland zijn in de afgelopen maanden initiatiefnemers voor glasvezel opgestaan. Iedereen loopt tegen dezelfde obstakels aan. Maar niet iedereen hoeft het wiel opnieuw uit te vinden! Het doel van de avond is dan ook initiatieven bij elkaar brengen, informeren maar vooral: kennis delen. De initiatiefgroepen die bij ons bekend zijn hebben per e-mail reeds een uitnodiging gekregen. Maar ook andere initiatieven zijn natuurlijk van harte welkom.

Wat:             Kennismeeting Lemmer
Wanneer:   17 september 2015, 19.45 uur
Voor wie:    Initiatiefgroepen voor glasvezel in Friesland
Waar:          Zeilschool De Kikkert, Kooiweg 5, Lemmer

De locatie De Kikkert in Brekkenpolder bij Lemmer is een bewuste keuze. Het gebied Brekkenpolder is namelijk één van de start-up projecten voor glasvezel van de Provinsje Fryslân. Een aantal initiatiefnemers van de start-up projecten zullen tijdens de avond ook aanwezig zijn om hun kennis en ervaringen met u te delen.

 

Wilt u ook een glasvezelinitiatief starten in uw omgeving? Neem dan contact op met Breedband Friesland. Ook kunnen wij u in contact brengen met bestaande initiatiefgroepen. De volgende initiatieven zijn bij ons bekend:

Abbega

Appelscha Boven – Ravenswoud

Bartlehiem – Wyns

Blije

Boijl

De Heidehoek (Buitengebied boven Donkerbroek)

De Himrik

De Oosthoek

De Vier Streken (ten Zuid-Westen van Oosterwolde)

Elsloo – Oldeberkoop – Nijeberkoop

Gersleat-Polder

Grou-Leechlân

Haule – Haulerwijk

Jubbega West

Littenseradiel (Buitengebied hele gemeente)

Makkinga

Olterterp It Súd e.o.

Ooststellingwerf

Piaam – Gaast – Allingawier

Suwâld

Tytsjerksteradiel

Warns

Wytgaard-Súd en Reduzum

 

 


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check